Loading...

Produk untuk suami isteri

Produk untuk suami isteri
Ianya bertujuan memberi maklumat dan promosi produk berkaitan. PERHATIAN!! Produk hanya untuk golongan suami isteri atau pasangan yang telah berkahwin.

PRODUK WANITA

Auto Breast Pump menggunakan teknologi vakum terkini untuk menegang dan meganjalkan payudara wanita.
Kecantikan seseorang wanita pastinya dikaitkan dengan rupa wajah, saiz payudara dan bentuk badan. Lelaki mana yang tidak suka kepada bahagian wanita ini. Semua lelaki mempunyai selera yang berbeza-beza tentang wajah wanita tetapi mereka sependapat tentang payudara. “Payudara mestilah menarik…” barulah lelaki akan tewas dengan anda.
Jadi Auto Breast Pump adalah jawapan untuk menganjalkan kembali payudara yang semakin kendur disamping juga mampu memontokkan payudara.

Atika Beauty Krim Payuda dirumus khas dengan ramuan 2 herba terbaik untuk wanita iaitu Pueraria Lobata dan Pueraria Mirifica. Kedua-dua herba tersebut telah digunakan sekian lama secara meluas di dalam perubatan tradisional antarabangsa, khusus untuk keperluan kesihatan dan kecantikan payudara wanita. Payuda adalah 100% herba semulajadi tanpa tambahan tepung, bahan kimia, pewarna mahupun pengawet. la sangat selamat dan dikeluarkan oleh pengilang bertauliah yang mempunyai status GMP.

Manjakani Intimate Drink adalah minuman herba dengan 7 ramuan terbaik untuk wanita iaitu Kurma, Madu, Manjakani, Rumput Jarum Emas, Kacip Fatimah, Akar Serapat, Daun Sirih serta ditambah Vitamin E & B. Ia sangat berkhasiat dan lazat dengan rasa dan keharuman kurma dan madu.
Manjakani Intimate Drink ini digalakkan pengambilannya kepada semua wanita bermula sejak remaja lagi. Ia paling sesuai untuk wanita yang telah berumahtangga. Ia juga sangat baik diambil oleh mereka di dalam pantang bagi menggantikan jamu tradisi.
Manjakani Intimate Drink yang berkhasiat ini sangat baik untuk meningkatkan kesihatan dalaman, menyerlahkan lagi sifat-sifat keayuan dan feminin wanita secara keseluruhan. Paling utama, ia sangat penting untuk tujuan kebahagiaan rumahtangga.

Pembersih Wanita Puteri Binari merupakan cecair herba kebersihan wanita yang menyegarkan dengan keharuman semulajadi ini diformulasikan secara ekslusif untuk kebersihan, kesegaran dan keyakinan wanita. Tanpa sabun, ianya lembut dan memelihara pH bahagian sulit.

Malam Jumaat Untuk Wanita merupakan sebuah produk berasaskan herba hasil gabungan rahsia-rahsia perubatan tradisional dengan kemajuan teknologi canggih. Berkesan dalam membantu wanita mengatasi masalah senggugut, melancarkan perjalanan darah dan memulihkan tenaga, produk Malam Jumaat menerusi ramuannya yang unik seperti kacip fatimah, za’faran dan manjakani juga dapat membantu anda mengembalikan tahap kesihatan optimum secara fizikal dan mental ketika melakukan hubungan kelamin.
Psst... Kami ada rahsia mahu dikongsi. Ianya adalah rahsia terbaik kami. Dan ianya sungguh meyeronokkan jadi kami mahu kongsikannya dengan anda.
Anda orang pertama yang mendengarnya dari kami, satu revolusi sedang berlaku dan ianya membuatkan wanita seluruh dunia tersenyum kepuasan.
Kepuasan dalam hubungan seks adalah bagus buat kamu!
Play O adalah sejenis gel yang direka khas oleh wanita untuk wanita dengan menggunakan campuran bahan yang unik khusus untuk membantu wanita mencapai kepuasan dalam hubungan seks dengan suami.
Kenapa Durex Mencipta Play O
Sekitar tahun 2007-2008 kami telah menjalanan kajian berkenaan tabiat seks. Kami telah menemubual 26 000 orang diseluruh dunia dan kami telah menemui satu fakta dimana hubungan seks yang memuaskan adalah penting kepada kesihatan kita semua. Rasa puas dalam hubungan seks akan membuatkan kita rasa lebih gembira dan bersemangat, tetapi bukan semua wanita mencapai kepuasan dalam hubungan seks mereka.
Kami di Durex percaya setiap wanita berhak mencapai kepuasan dalam hubungan seks mereka. Jadi jika anda anda telah pun merasa kepuasan dalam hubungan seks anda atau anda masih tercari-cari rasa klimaks dalam hubungan seks, Durex Play O boleh membantu anda.


Selama berabad-abad wanita telah berusaha mencari jawapan untuk hubungan dan kepuasan seks yang lebih baik. Sekarang, Viazome memberikan jawapan yang lebih tepay untuk para wanita untuk menciptakan hubungan yang lebih intim. Bukan hanya dengan pasangan mereka tetapi kepada diri mereka sendiri.

Viazome sesuai digunakan untuk wanita berusia 35+ yang sudah mulai mengalami gejala penurunan ghairah seksual dan Viazome juga sangat sesuai digunakan untuk wanita yang menopause.
Viazome biasa meningkatkan kehidupan seksual wanita ke tahap yang tidak pernah anda bayangkan sebelumnya. Kembalikan ghairah yang anda pernah nikmati. Tidak perlu malu, anda tidak sendiri! Hanya 25% dari wanita yang dapat klimaks. Kembalikan ghairah kehidupan seksual anda dan buat suami atau pasangan anda lebih puas. Gunakan Viazome sekarang juga dan buat diri anda dan pasangan merasai kehidupan yang bahagia dan puas! PRODUK LELAKI

Sensaoil dihasilkan dengan ekstrak lintah dan herba-herba terpilih dalam membantu memulihkan masalah-masalah kesihatan dalaman yang dialami oleh kaum lelaki. Dikilangkan oleh kilang bertaraf GMP yang mementingkan aspek kualiti serta kebersihan setiap produk. Ramai lelaki telah berterima kasih kepada sensaoil kerana menjadikan mereka lelaki dambaan wanita.


Malam Jumaat untuk lelaki merupakan sebuah produk berasaskan herba hasil gabungan rahsia-rahsia perubatan tradisional dengan kemajuan teknologi canggih. Berkesan dalam membantu mengatasi masalah bau mulut, melancarkan perjalanan darah dan memulihkan tenaga lelaki. Produk Malam Jumaat untuk lelaki mengandungi ramuannya yang unik seperti madu, halia dan tongkat ali juga dapat membantu anda mengembalikan tahap kesihatan optimum secara fizikal dan mental ketika melakukan hubungan kelamin.Phero-Max mengandungi bahan pheromone sintetik bernama Androstenone, 5-alpha-an-drost-16-ene-one, androstenol, androsterone, estratetraenol dan androstadienone yang akan membuat mana-mana wanita yang berada dekat dengan anda merasa tertarik pada anda. Wanita akan memuji bau pewangi anda begitu menarik atau sedap tapi sebenarnya mereka tertarik pada pheremone yang terkandung dalam pewangi Phero-Max.
Phero-Max menggunakan pheromone yang tidak berasaskan haiwan, jadi anda boleh menggunakannya tanpa was-was. Kajian mengenai pheromone telah membuktikan yang ia boleh menaikkan sifat romantik wanita dan membuatkan mereka inginkan perhatian lelaki. Kami menjamin 100% penggunaan Phero-Max akan menyemarakkan lagi cinta pasangan anda.
Kajian menunjukkan wanita memilih lelaki yang mereka suka bukan hanya berdasarkan rupa semata-mata. Mereka memilih lelaki yang mereka rasakan ada sifat kelelakian yang kuat. Dan sekarang anda bertuah kerana dengan Phero-Max anda sudah boleh membuat mana-mana wanita merasakan perasaan tertarik yang amat sangat pada anda.


Super Magic Tissue merupakan tisu basah khas untuk lelaki yang ingin tahan lama diranjang. Mengandungi antiseptic dan dijamin tiada kesan sampingan. Sekali penggunaan mampu bertahan 30-60 minit berjimak.
Sekotak Super Magic Tissue mempunyai 6 peket.Cincin Askmara adalah sejenis cincin penambat zakar. Direka khusus untuk memantapkan zakar dan juga mencegah masalah cepat pancut.
Cincin Askmara Kanda ini dapat membantu:
 1. Memantapkan ereksi
 2. Mengelakkan darah dari keluar melalui saluran dalam dan secara tidak langsung memantapkan ketegangan zakar
 3. Mengekalkan pengaliran darah dan air mani seperti biasa.
 4. Mengekalkan ketegangan
 5. Melewatkan ejakulasi


Ego Ring merupakan alatan yang dipakai sewaktu zakar sedang menegang dan mampu membantu lelaki mengawal pancutan pra-matang.
Percaya atau tidak pancutan pra matang atau “cepat pancut” merupakan satu masalah besar dalam hubungan seksual suami isteri.
Tidak mahukah anda melihat isteri anda tersenyum kepuasan dan meminta seround lagi atas kehebatan anda diranjang?

 • Ego Ring membantu mengatasi masalah ejakulasi pra-matang (tahan lama).
 • Ego Ring memastikan anda mengekalkan ketegangan yang maksimum.
 • Ego Ring membantu zakar anda kekal padat, keras dan mantap walaupun dah pancut berkali-kali.
 • Ego Ring memberikan isteri kepuasan dengan klimaks lebih cepat dan berulang kali.
 • Ego Ring membantu meransang clitoris wanita melalui sentuhan dengan 5 “lekuk istimewa”
 • Ego Ring 100% selamat dan tiada kesan sampingan.
 • Ego Ring selamat untuk digunakan bersama kondom dan boleh dipakai berulang kali setelah dibasuh.

Durex Play Vibrating Condom dicipta khusus untuk memberi kelaianan dalam hubungan seks suami isteri. Ia boleh dipakai dengan kondom atau tanpa kondom. Gegaran halus cincin akan membuat si isteri terasa nikmat yang tak dapat digambarkan dengan kata-kata. Si suami pula akan terasa kelainan pada zakar.
Durex Play Vibrating Condom mempunyai 1 unit vibrating ring dan 1 unit kondom. Kini vibrating ringnya mempunyai 30% lebih kuasa.


Kondom Durex Love merupakan kondom yang direka khusus untuk mereka yang baru kali pertama mencuba kondom. Ianya lembut dan mempunyai pelincir yang akan memberikan rasa semulajadi sewaktu hubungan seks.
Jika anda tidak tahu kondom mana yang sesuai untuk anda, saya secara peribadinya syorkan Durex Love.Love Power Sleeve adalah penis sleeve untuk mereka yang inginkan kelainan dalam hubungan seks suami isteri.
Setiap pek mempunyai 6 sarung zakar yang mampu memberikan kelainan bila dipakai oleh si suami.Bead Penis Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. Bead Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya.
Gunanya untuk memberi kelainan dalam hubungan seks antara suami isteri. Mempunyai berpuluh duri-duri halus yang lembut dan manik-manik dikepalanya, Bead Penis Sleeve mampu memberikan kesoronokkan pada pasangan anda.
Disamping itu juga, Bead Penis Sleeve juga bertindak seperti kondom jadi anda boleh gunakannya untuk merancang anak.Elephant Penis Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. Elephant Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya.

Gunanya untuk memberi kelainan dalam hubungan seks antara suami isteri. Elephant Penis Sleeve mempunyai belalai seperti gajah dihadapannya, jadi G-Spot pasangan anda akan dirangsang oleh belalai tersebut dan memberikan rasa nikmat tak terhingga pada pasangan anda.
Disamping itu juga, Elephant Penis Sleeve juga bertindak seperti kondom jadi anda boleh gunakannya untuk merancang anak.